Pácoló- és pácolóedény
Gyakran pácolsz húst, káposztát, fuldoklókat vagy hermelineket? Megmutatjuk, hogyan teheti ezt még egyszerűbben és hatékonyabban. A pácoló- és savanyítóedény egy olyan segítő, amit imádni fogsz. A tökéletesen pácolt ételek varázsa nemcsak abban rejlik, hogy bőséges időt adsz a hozzávalóknak, hanem a helyes kivitelezésben is. A fedelében lévő rugós rendszer a hozzávalók szilárd összenyomásából áll. Ez csökkenti az olaj, a pác vagy a fűszeres lötty használatát, amely könnyebben és intenzívebben hatol be a húsba, zöldségbe vagy sajtba. A tömörítéssel megakadályozza a levegő bejutását, és az étel tovább marad friss. A 4 erős kapcsokkal ellátott fedél szorosan zárja a tárolót, és megkönnyíti a szállítást. Anyaga: átlátszó műanyag, rozsdamentes acél. Méretek: 21 x 21 x 23 cm. Térfogat 4 l. - Pácoló- és pácolóedény - Zöldségek, húsok, fullasztott húsok, sajtok stb. pácolásához. - Rugós szorítórendszer - Hatékony töltési mód - Rögzített klipszek - Átlátszó kialakítás - Térfogat 4 l
Raktáron a szállítónál