Menük

Keresés

Kosár

Az Ön kosara üres. Hát nem kár érte?

Nálunk öröm vásárolni. Az üres kosár pedig olyan szomorú. :-(

Kosár

Az Ön kosara üres. Hát nem kár érte?

Nálunk öröm vásárolni. Az üres kosár pedig olyan szomorú. :-(

Otthon
Főoldal
>
Kategória
>
Otthon
>
Konyha és étkező
>
Sütőedények
>
Formák a bundt torta számára

Formák a bundt torta számára

Ez a termék a kedvencek közé került.

Leírás

Az Ön ízletes receptjei és az eredeti bundt cake formánk - ezzel kedvenc desszertje mindig tökéletes formájú lesz.

Paraméterek

Anyag
Fém, tapadásmentes felülettel
Paraméter
Átmérő 23 cm
Méret
Ø 23 cm

Értékelések 0

There are no reviews

Értékelés hozzáadása

Önnek ajánljuk

Ez a termék a kedvencek közé került.

Szilikon kuglófforma

Szilikon kuglófforma

Süssön kuglófot ebben a tartós szilikonból készült formában. Érdekes formája mindenki érdeklődését felkelti majd, akit csak megkínál ezzel a nagyszerű finomsággal. Ez a szilikonforma könnyű, és ha többet vesz belőle, a formák egymásba helyezhetők. Belső felülete megfelelő kezelés mellett tapadásmentes marad, a tészta nem ragad a formába, a megsült kuglófot pedig könnyű kiborítani. A forma -40°C és 220°C közötti hőmérsékleten használható.Méretek: átmérője 24 cm, magassága 11 cm.Master Pastry Chef karbantartási ajánlás: A szilikonformákat nem szabad mosogatógépben elmosni. A mosószer miatt a forma anyaga túlságosan kiszáradhat, ami azt okozhatja, hogy a tészta a formába tapad. A szilikont mindig folyó víz alatt, agresszív zsírtalanítószerek nélkül mossa el (súrolószer sem ajánlott). Így finom zsíros réteg marad a forma felületén, ami biztosítja a tapadásmentességet. A szilikonforma nem hagy foltot és nem színeződik el. Ha biztosra akar menni, akkor a formát olajjal vagy egy darab vajjal törölje át. A megsült süteményt előbb hagyja kihűlni, mielőtt kifordítja a formából. Kiborítás előtt kissé meglazíthatja a formát, hogy megkönnyítse a kiborítást. Süsse a kuglófot a formában egy sütőlapon. A szilikon nem stabil, így megremeghet, elmozdulhat sütés közben. Ha közvetlenül a rácsra helyezi a sütőformát, a végén előfordulhat, hogy eldeformáltan húzza majd ki a sütőből. Ezért inkább helyezze a formát egy sütőlapra, majd így öntse bele a folyékony tésztát. Ráadásul így könnyebb lesz majd a tálcát és a formát együtt az előmelegített sütőbe helyezni. Szilikon sütőformaKönnyű és egymásba helyezhető -40°C és 220°C közötti hőmérsékleten használhatóKézi mosás agresszív zsírtalanítószerek nélkül

 
4 020 Ft

Raktáron 6 db